Friday, 12 April 2013

The Day Of My Daughter............

Walau pun dah berlalu tapi saya entrikan juga gambar2 masa celebrete birthday my daughter yg ke 15..... Macam biasalah kami akan makan diluar dan memberi keutamaan besday girl memilih restoran kegemarannya....

My dotter pilih pizza hut.... dan kami pun celebrate di sana... bulan lepas besday my son pun kat sini jugakk....tak taulah kenapa anak2 saya suka sangat makan pizza n western food... but as long my daughter puas hati dan gembira kami ikut shj...


Buat anakku, masih belum terlambat untuk mama mengucapkan selamat hari lahir buat putri ku. Nur Anis, .... dengan doa dan kasih sayang yang tidak terhingganya..... semoga kakak berada dibawah lindungan dan jagaan Allah hendaknya...... 
Semoga  berjaya dalam pelajaran dan berbahagia dalam hidupnya... semoga menjadi insan yg di sayangi Allah dan keluarga dan sahabat2nya...
Semoga menjadi anak yg solehah, dipanjangkan umur serta dilimpahi dengan Rezeki Allah...
Amin!!



..

..


...


.... Menu dipilih sendiri oleh besday girl... dan tak lupa merakam kerenah my lil princess....sarah marissa!... meriah sangat2 acara kami dengan keletah sarah....




...... sempat posing bersama si kecil sebelum menikmati.....






Gambar2 ni semua di ambil guna kamera Nikon D7000 + lens Nikkor 50mm f/1.8D yg baru aku beli tu... cun kan  lens 50mm ni!!! Bokehnya ada dimana-mana.... bak kata Najib Ali!!!! )...

No comments:

Post a Comment